Even voorstellen

Als je wilt kun je hier in het kort aangeven wie je bent en vanwaar of wanneer je interesse voor Whisky is ontstaan dan wel wat je interesse of motivatie is. Deze achtergrondinformatie wordt door velen zeer gewaardeerd.
Rumology
(Whisky)Professional
(Whisky)Professional
Berichten: 17
Lid geworden op: 27 Nov 2018, 20:20
Locatie: Bilzen

Even voorstellen

Ongelezen berichtdoor Rumology » 27 Nov 2018, 20:24

Don't shoot maar als rumliefhebber was het moeilijk een goed, degelijk aanbod te verkrijgen in de nabije omgeving van Bilzen. Niet alleen het aanbod was schaars, ook de mogelijkheden om extra uitleg, informatie en degustatie ontbraken. Zoals de meeste liefhebbers was het dan maar vaak blind kopen en hopen dat de keuze meeviel.

Vandaar speelde het idee om die passie te kunnen delen, niet enkel de passie voor rum want intussen is ons gamma uitgebreid met een ruim aanbod aan whisky, grappa, gin, porto, cognac, calvados, armagnac, wijn, tequila, mezcal, mezan, cocktails, wodka, etc... . In eerste instantie zijn we gestart met een webshop die vandaag voornamelijk als cataloog wordt benut en u de mogelijkheid bied om de beschikbaarheid van een product in onze winkel te bekijken. Vanuit het webshop gebeuren zijn we richting fysieke winkel getransformeerd zodat we onze klanten persoonlijk kunnen adviseren, een band kunnen opbouwen, hun de vragen stellen die noodzakelijk zijn om hun te helpen bij de juiste keuze, enz...

Eveneens bieden we de mogelijkheid om onze klanten op de hoogte te houden van nieuwe bottelingen zodat zij als allereerste, producten die hen interesseren, kunnen reserveren nog voor ze op de markt verschijnen. Sommige producten zijn zo schaars en exclusief dat ze vaak niet of in zeer kleine aantallen de winkelschappen halen en deze manier van werken biedt onze echte liefhebbers iets meer zekerheid om hun geliefde producten aan een correcte prijs te bekomen.

Tot op heden is Rumology.be in Bilzen en omstreken, de enige slijterij, waar je terecht kan voor een ruim assortiment van kwaliteitsvolle alsook exclusievere spirits. Alles is in het werk gesteld om de nodige vergunning te bekomen om u als klant te kunnen laten proeven van open flessen en u in uw zoektocht te begeleiden. Ons doel is u een beleving te geven in neus en mond van het glas dat u thuis, zoals het hoort ten gepaste tijde, degusteert.

We hebben een missie vooropgesteld van levenslang leren, door een opleiding tot distillateur om de fijne know-how van het destilleren te ontdekken en door het delen van ervaringen met enthousiaste klanten. Onze fundamenten en waarden zijn gebouwd op tevreden klanten, een kleine huiselijke sfeer, streven naar correcte prijzen en last but not least : een open, eerlijke en betrouwbare communicatie met onze klanten.

Maar eerlijk, in plaats van te lezen wie we zijn en wat we doen nodigen we u liever uit om ons een bezoekje te brengen en nader kennis te maken. Tot binnenkort en alvast van harte welkom.

En wees gerust, de rum is nog steeds een passie maar de liefde voor de whisky wordt dagelijks groter ;-)

Plompen Guy,
Zaakvoerder Rumology.be
+32 473 74 52 95 - info@rumology.be
3 x

Nuyts
Senior
Senior
Berichten: 277
Lid geworden op: 20 Nov 2017, 22:18
Locatie: Zoersel (BE)

Re: Even voorstellen

Ongelezen berichtdoor Nuyts » 27 Nov 2018, 20:45

Alvast veel succes met je zaak en ga dadelijk eens kijken op je webshop.
Echter wel best veel reclame voor je winkel en weinig over jezelf en je whisky-hobby :Scratch
Weet je wat, verloot een exclusief flesje whisky van je winkel onder de forumleden hier... Dat zou pas een binnenkomer zijn :bigsmile
4 x
Afbeelding

Gebruikersavatar
defeatless
Forum goeroe
Forum goeroe
Berichten: 2379
Lid geworden op: 11 Jun 2014, 23:45
Locatie: Wageningen

Re: Even voorstellen

Ongelezen berichtdoor defeatless » 27 Nov 2018, 22:55

Hoi Welkom op het forum!

Ik zou even bij de MODs een 'whiskyprofessional' status vragen, dan weet iedereen dat het brood met drank verdiend wordt!
1 x
Afbeelding

Het altijd 50 samples van Defeatless topic! Klik hier!
De hele maand mei: koop voor €50,- of meer en krijg verzending gratis!

pascaldo
Senior
Senior
Berichten: 180
Lid geworden op: 24 Dec 2017, 09:20
Locatie: Noord-Brabant(zuid-oost)

Re: Even voorstellen

Ongelezen berichtdoor pascaldo » 30 Nov 2018, 07:17

Welkom
1 x
Afbeelding

Gebruikersavatar
FGG
Aanbod sub-moderator
Aanbod sub-moderator
Berichten: 2494
Lid geworden op: 31 Aug 2016, 19:35
Locatie: Hengelo

Re: Even voorstellen

Ongelezen berichtdoor FGG » 30 Nov 2018, 09:37

Welkom op 't Forum.

Florian
1 x
Whisky is the answer... (I don't remember the question)

Afbeelding

Mijn samplelijst


Terug naar “Even voorstellen, dat vinden we leuk !”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten