Ja, maar dan mag je het niet verkopen als Schotse whisky.Breedút_Genietsje schreef:Mag je een vat new make naar vaste wal halen en in eigen beheer opslaan?
Blijkbaar iets complexer;
5.1 As it is illegal to mature Scotch Whisky outside Scotland, Regulation 7 also makes it illegal with immediate effect (as from 23 November 2009) to export any type of Scotch Whisky in an oak or other wooden cask. It is permitted to continue to export Scotch Whisky in bulk using inert containers such as appropriate plastic drums or steel containers.





