Kay schreef:Oogadal schreef:[...]
Ik kan me namelijk niet voorstellen dat deze associatie puur toevallig optreedt. Het kan haast niet anders dat er daadwerkelijk een directe invloed van buitenaf is die hiervoor zorgt. Zouden bv. de aroma’s in de lucht in de distilleerderij en pakhuizen hangen (gezien de vele IT’ers op dit forum kunnen velen zich hier wel iets bij voorstellen denk ik) zo’n grote invloed kunnen hebben dat deze ook in de whisky terecht komen?
Dat zou me zeker niet verbazen, zeker ook omdat er in India nogal pikant gegeten wordt en er veel koriander en kerrie in de dagelijkse maaltijd verwerkt wordt. Heb een keer een docu gezien waarop het wonderlijke systeem van lunch bezorgen uit de doeken wordt gedaan, maar ik kan me voorstellen dat als deze schotels op de fysieke werkplek gegeten worden de geur daarvan uiteindelijk in de vaten terecht komt. Misschien zelfs nog wel als er nog niets inzit.. Je hebt het wel over een heel nadrukkelijke geur tenslotte.
Wat betreft oneerbiedig, zo was ie eigenlijk niet bedoelt, maar voor mij is dit een dram die door de vele invloeden alle kanten op stuitert. Alsof ze de balans uiteindelijk niet konden vinden.
En straks staan we hier allemaal voor joker als Matthijs 'm bekendmaakt als Lagatun....