HetWhiskyforum - Virtuele Blind Tasting-5: Inschrijvingen

De vijfde "blinde" forum-proeverij.
Gebruikersavatar
Peat
Site Admin
Site Admin
Berichten: 128
Lid geworden op: 31 Jul 2009, 00:51
Locatie: Lelystad

HetWhiskyforum - Virtuele Blind Tasting-5: Inschrijvingen

Ongelezen berichtdoor Peat » 29 Jan 2014, 20:50

Dit is de lijst met inschrijvingen voor VBT-5. Melding daartoe graag plaatsen in: HWF VBT-5: Ik doe mee! ... en dan noch even geduld betrachten totdat je gebruikersnaam hierin verschijnt. Daarna s.v.p. zo snel mogelijk de betaling doen.

Dit gaat gebeuren in februari-maart-april. De precieze datum wordt bekendgemaakt in: HetWhiskyforum - Virtuele Blind Tasting-5: Algemene info

Na je melding in "Ik doe mee!" wordt je hier vermeld met een uiterste betaal datum, een datum 7 dagen later dan je registratie hierin (of korter naar de sluiting toe). Het kan even duren voordat je naam hierin verschijnt ná je aanmelding in het bovengenoemde onderwerp. Je dient namelijk ook geregistreerd te worden in de groep VBT-deelnemers om toegang te krijgen tot VBT Betaalinformatie - alleen toegankelijk voor deelnemers. Nam je deel aan VBT-2 of later dan heb je al toegang.

Attentie: Indien de betaling niet uiterlijk op de vermelde datum is ontvangen komt je inschrijving te vervallen. Mocht je toch écht mee willen doen dan dien je je opnieuw aan te melden (met kans om op de reservelijst te komen).

We gaan uit van minimaal 28 deelnemers. Meer kan tot maximaal 42. Mochten we ergens tussen de 28 en 42 uitkomen dan zijn de "restanten voor mijn rekening en consumptie. Dan moeten we wel boven de pak weg 36 uitkomen... We gaan er dan tevens vanuit dat niet iedereen forumactief is cq hoeft te zijn, m.b.t. proefnotities, zie de discussie daarover. Houd er dus rekening mee dat het boven 28 t/m 42 deelnemers tot de eerste 7 gaat om een wachtlijst! Mocht het van toepassing zijn dan wordt het bedrag per omgaande teruggestort. Boven 42 deelnemers komt er een reservelijst.

Totaal aantal aanmeldingen: 42 (alfabetisch, blanco is bevestigd, uiterste datum betaling) - geen op reservelijst.

Alwin
andre8x8
Banzai
bdijkslag
BWhisky
cask strength
C C K
Deunemans
Dr.Nose
Dutch-Drammer
edwinedje
ElwinB
I_SPEY
Irpel
JayDie
johan brugge
jonker8011
Kay
Matti
Matti-twee
MarcelE
MBC
Nederland-paraat
Otje (2)
Otje-twee
Peathead
Piet
-Roy-
Soundwave
swakken
thijs100
Tipo33
turfsmurf
WhiskyclubSpakenburg
WhiskyWerner
whiksy (3)
whiksy-twee
whiksy-drie
Willem vd K
xlrider
Yapi
Zeddicus

Reservelijst:


Laatst omhoog gehaald door Peat op 29 Jan 2014, 20:50.
0 x

Terug naar “HWF Virtuele Blind Tasting-5”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten