HetWhiskyforum - Virtuele Blind Tasting-4: Inschrijvingen

De vierde "blinde" forum-proeverij.
Gebruikersavatar
Peat
Site Admin
Site Admin
Berichten: 129
Lid geworden op: 31 Jul 2009, 00:51
Locatie: Lelystad

HetWhiskyforum - Virtuele Blind Tasting-4: Inschrijvingen

Ongelezen berichtdoor Peat » 15 Aug 2013, 21:11

Dit is de lijst met inschrijvingen voor VBT-4. Melding daartoe graag plaatsen in: HWF VBT-4: Ik doe mee! ... en dan noch even geduld betrachten totdat je gebruikersnaam hierin verschijnt. Daarna s.v.p. zo snel mogelijk de betaling doen.

Dit gaat gebeuren in september-oktober. De precieze datum wordt later vastgesteld of staat in: HetWhiskyforum - Virtuele Blind Tasting-4: Algemene info

Na je melding in "Ik doe mee!" wordt je hier vermeld met een uiterste betaal datum, een datum 7 dagen later dan je registratie hierin (of korter naar de sluiting toe). Het kan een dagje duren voordat je naam hierin verschijnt ná je aanmelding in het bovengenoemde onderwerp. Je dient namelijk ook geregistreerd te worden in de groep VBT-deelnemers om toegang te krijgen tot VBT Betaalinformatie - alleen toegankelijk voor deelnemers. Nam je deel aan VBT-2 of later dan heb je al toegang.

Attentie: Indien de betaling niet uiterlijk op de vermelde datum is ontvangen komt je inschrijving te vervallen. Mocht je toch écht mee willen doen dan dien je je opnieuw aan te melden (met kans om op de reservelijst te komen).

We gaan uit van minimaal 28 deelnemers. Meer kan tot maximaal 42. Mochten we ergens tussen de 28 en 42 uitkomen dan zijn de "restanten voor mijn rekening en consumptie. Dan moeten we wel boven de pak weg 36 uitkomen... We gaan er dan tevens vanuit dat niet iedereen forumactief is cq hoeft te zijn, m.b.t. proefnotities, zie de discussie daarover. Houd er dus rekening mee dat het boven 28 t/m 42 deelnemers tot de eerste 7 gaat om een wachtlijst! Mocht het van toepassing zijn dan wordt het bedrag per omgaande teruggestort. Boven 42 deelnemers komt er een reservelijst.

Totaal aantal aanmeldingen: 42 (alfabetisch, blanco is bevestigd, uiterste datum betaling) - Geen reservelijst.

andre8x8
Banzai
brebe *
brebe2 *
BWhisky
C C K
Centi83
Deunemans
Dutch-Drammer
edwinedje ***
edwinedje2 ***
I_SPEY
Irpel
JayDie
johan brugge
jonker8011
Jorrit
Kay
liefmans
Liquid_Gold
MarcelE
Matti
Miss_Jline
Otje
Peathead
Perplex **
Piet
postdear *
QPO-80-03
Qtinn
Soundwave **
Soundwave2 **
Soundwave3 **
thijs100
Tipo33
totalatool *
turfsmurf
whiksy
WhiskyclubSpakenburg
Willem vd K
xlrider
Yapi


Reservelijst:
-


Laatst omhoog gehaald door Peat op 15 Aug 2013, 21:11.
0 x

Terug naar “HWF Virtuele Blind Tasting-4”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten