FGG schreef:Bij mij is er meer nodig dan een glaasje whisky om een haring weg te krijgen...
Ik begrijp het, Hengelo. te ver van de zee
FGG schreef:Bij mij is er meer nodig dan een glaasje whisky om een haring weg te krijgen...
hoogheid2015 schreef:FGG schreef:Bij mij is er meer nodig dan een glaasje whisky om een haring weg te krijgen...
Ik begrijp het, Hengelo. te ver van de zee
politrix schreef:Ik kwam deze pairing guide tegen van Lindt Excellence
https://lindtexcellence.com/en/whisky-a ... ing-guide/
politrix schreef:Ik kwam deze pairing guide tegen van Lindt Excellence
https://lindtexcellence.com/en/whisky-a ... ing-guide/
Harrie schreef:Over het algemeen ben ik vrij huiverig voor whisky/spijs-combinaties. Het eten wordt er lekkerder van maar de whisky nooit
Maar nu een uitzondering. Ik had een zeer uitgebreid broodje (vegetarische) pulled pork gemaakt (20+ ingredienten) en daar deze Port Charlotte (https://www.whiskybase.com/whiskies/whi ... e-2003-mba) op sherry bij ingeschonken. Fantastische combi! Werkt denk ik wel met alle geturfde whisky met sherry-invloeden, een Uigeadail (om maar eens een standaard voorbeeld te noemen) zou hier ook goed bij passen. Aanrader!
Reichenbach schreef:Is dat niet zo'n pompoen die je daarna helemaal uit elkaar trekt?
Terug naar “Spijs en drank en Whisky”
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast