Of is dit nadelig voor de smaak van de whisky?
En/of is dit dan ook nog afhankelijk van het type kaas?
Mocht deze combi prima gaan, wat zijn dan de perfecte kazen?

Nino schreef:deze mischien?
Wouter1981 schreef:Ik weet niet wat het is en ik heb tot nu toe ook nog niemand anders er over gehoord, maar ik heb in de neus van sommige Ledaig vaak een belegen kaas luchtje.
Nou ben ik een kaaskop en hou ik ook nog enorm van kaas, dus het kan daar aan liggen dat ik sneller die associatie maak.
Ik vind de combi Ledaig - kaas in ieder geval prima.
Sowieso vind ik de combi Islay Peat - pittige kaas goed.
Maar ik kan me ook goed voorstellen dat kaas en ex-PX of ex-Port ook goed is, aangezien een zoetere versterkte wijn vaak bij een kaasplankje als desert geserveerd wordt.
Peter87 schreef:Ik heb het al vaker gezegd maar ik vind een stukje reypenaer vsop of xo heel lekker met een glendronach 15 revival of andere stevige gesherriede whisky.
Terug naar “Spijs en drank en Whisky”
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast