Maar wát zijn nu echte aanraders om bij een stukje (nog warme) gerookte paling te proeven?
En mócht je in de buurt zijn en willen komen, wees welkom!


Ongelezen berichtdoor Hans1971 » 04 Sep 2025, 07:39
Ongelezen berichtdoor Uridium » 04 Sep 2025, 13:07
Ongelezen berichtdoor Hans1971 » 07 Sep 2025, 13:25
Uridium schreef:Hier past m.i. één whisky in het bijzonder goed bij: Ardbeg Uigeadail
Ongelezen berichtdoor Uridium » 07 Sep 2025, 14:59
Ongelezen berichtdoor 4snaar » 15 Sep 2025, 14:33
Ongelezen berichtdoor Hans1971 » 16 Sep 2025, 08:52
4snaar schreef:Een beetje laat misschien, maar een vriend van mij kwam met deze aanzetten: https://www.whiskybase.com/whiskies/whisky/162819/niwakami-pure-malt-whisky en die ging ook verrassend goed bij de gerookte paling. De whisky an sich een beetje vlak, maar met de warme paling werd ik er wel blij van.
En naast de al genoemde Uigeadail doet ook de An Oa het altijd erg goed vind ik met gerookte vis (nou ja, gerookte makreel / paling, ik zou het niet bij delicatere zalm oid doen). Gelukkig zijn smaken altijd heel persoonlijk!
Terug naar “Spijs en drank en Whisky”
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten