Hier, onder deze rubriek geplaatst om de toch vrij nauwe band die het productieproces van bier en whisky hebben en het feit dat we hier ook op whiskyvaten gelagerde bieren bespreken.


johan brugge schreef:Voilà zie, nog een deftige topic!
Gisteren was het een Houbon Chouffe dobbelen IPA tripel, om snel weer te vergeten. Vandaag echter is het een Sint-Bernardus Tripel 8 %. Haha, het echte werk dus!
Sint Bernardus Tripel
johan brugge schreef:Voilà zie, nog een deftige topic!
Gisteren was het een Houbon Chouffe dobbelen IPA tripel, om snel weer te vergeten. Vandaag echter is het een Sint-Bernardus Tripel 8 %. Haha, het echte werk dus!
ikpatje schreef:oud bruin zegt me wel iets om zelf te drinken zeg maar de betere versies van alledaagse piedboeuf bruin tafelbier.
dus google is uw vriend.
volgende omschrijving op ratebeer gevonden :
50cl bottle, thanks GT2. Medium tan head atop cola-black body. Aroma is moderately sweet, grape, some whiskey, caramel. Taste is moderately sweet, Brett, sour, some cherry, whiskey. Medium body, light effervescence, some stickiness.
maw normaal dat bart deze graag drinkt(hehe 2x whisky in de omschrijving)
Terug naar “Whisky gerelateerde dranken inclusief cocktails”
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast