Gezocht: Ardbeg 10 gebotteld 2000-2003

Plaats hier je whisky zoekertje of aanbod. Voor iedereen die om wat voor reden dan ook "té veel" Whisky (of ander distillaat) heeft. Een eenvoudige en gratis manier om in contact te komen met gegadigden. Unieke koopjes, nieuwe releases, ook commercieel, kunnen hier in de schijnwerpers gezet worden.
Forumregels
LET OP: Het direct aanbieden van flessen in dit het forum "vraag" is niet toegestaan voor mensen die nog geen toegang hebben tot het aanbodgedeelte van het forum. Deze personen mogen alleen per PB een fles aanbieden. De desbetreffende berichten worden verwijderd.

Voor alle verkooponderwerpen geldt: Je kan pas posten in Aanbod als je 50 posts hebt op de rest van het forum.
Verder: De verkoper gaat door het plaatsen van het aanbod expliciet akkoord met de geldende voorwaarden zoals opgenomen in Re: Lees dit eerst: Aanbod. Het Whisky Forum neemt geen enkele verantwoordelijkheid op zich voor de inhoud van het aangebodene, zoals bijvoorbeeld maar niet uitsluitend de authenticiteit van de inhoud van de aangeboden flessen, de vulgraad, andere kwaliteitsaspecten, alsmede het verloop van de transactie en daaruit voortvloeiende consequenties.
Gebruikersavatar
rodye
Actief lid
Actief lid
Berichten: 51
Lid geworden op: 12 Jan 2015, 13:38

Gezocht: Ardbeg 10 gebotteld 2000-2003

Ongelezen berichtdoor rodye » 21 Aug 2020, 10:32

Ik ben op zoek naar een 'oude' Ardbeg 10 gebotteld in 2000 tot 2003. Dat zijn de 'Introducing 10 years' flessen gebotteld in 2000 of 2001 en de Ardbeg Ten gebotteld in 2002-2003. Kenmerkend voor deze bottelingen is dat er op het front-etiket, onderaan bij het adres geen postcode is vermeld.
Graag hoor ik als iemand zo eentje te koop heeft. Bedankt alvast.
Mvrgr, Rody Eikelenboom
0 x
Gr. RodyE

Terug naar “Vraag (gezocht) en aanbod en unieke koopjes”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten