Sample flesjes

Plaats hier je whisky zoekertje of aanbod. Voor iedereen die om wat voor reden dan ook "té veel" Whisky (of ander distillaat) heeft. Een eenvoudige en gratis manier om in contact te komen met gegadigden. Unieke koopjes, nieuwe releases, ook commercieel, kunnen hier in de schijnwerpers gezet worden.
Forumregels
LET OP: Het direct aanbieden van flessen in dit het forum "vraag" is niet toegestaan voor mensen die nog geen toegang hebben tot het aanbodgedeelte van het forum. Deze personen mogen alleen per PB een fles aanbieden. De desbetreffende berichten worden verwijderd.

Voor alle verkooponderwerpen geldt: Je kan pas posten in Aanbod als je 50 posts hebt op de rest van het forum.
Verder: De verkoper gaat door het plaatsen van het aanbod expliciet akkoord met de geldende voorwaarden zoals opgenomen in Re: Lees dit eerst: Aanbod. Het Whisky Forum neemt geen enkele verantwoordelijkheid op zich voor de inhoud van het aangebodene, zoals bijvoorbeeld maar niet uitsluitend de authenticiteit van de inhoud van de aangeboden flessen, de vulgraad, andere kwaliteitsaspecten, alsmede het verloop van de transactie en daaruit voortvloeiende consequenties.
Gebruikersavatar
Pellie
Forum goeroe
Forum goeroe
Berichten: 2703
Lid geworden op: 25 Okt 2011, 10:00
Locatie: Enschede

Sample flesjes

Ongelezen berichtdoor Pellie » 15 Feb 2020, 10:50

Te koop: GEBRUIKTE sampleflesjes verschillende soorten. De meesten hebben nog een gebruikt etiketje erop. Ook zit er een trechtertje bij om de whisky makkelijk in de flesjes te gieten.
Ik weet dat er een prijs moet worden gegeven, maar heb geen idee wat dit moet kosten. Pb me met een voorstel en ze zijn voor jou.
Ze worden inclusief de bak verzonden.
Het zijn er nog een paar meer dan op de foto's, want ik had nog wat losse flesjes staan die ik er daarna nog bij in heb gedaan.

Verzending 7,25 euro
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.
0 x
Afbeelding

Gebruikersavatar
Pellie
Forum goeroe
Forum goeroe
Berichten: 2703
Lid geworden op: 25 Okt 2011, 10:00
Locatie: Enschede

Re: Sample flesjes

Ongelezen berichtdoor Pellie » 16 Feb 2020, 10:43

Niemand? Dan gaan ze in de glasbak. :lol:
0 x
Afbeelding


Terug naar “Vraag (gezocht) en aanbod en unieke koopjes”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten