Whisky liefhebber met kennis van Wordpress websites gezocht

Als er iets op de rol staat is dit de plek om dat te communiceren. Van een driedaags jaarlijks festijn tot een eenmalige club- of slijterij-Nosing and Tasting. Na afloop worden evenementen met commentaar verplaatst naar hieronder.
whisky-tastings
(Whisky)Professional
(Whisky)Professional
Berichten: 21
Lid geworden op: 31 Aug 2009, 01:19

Whisky liefhebber met kennis van Wordpress websites gezocht

Ongelezen berichtdoor whisky-tastings » 07 Apr 2021, 18:46

Het Dutch Whisky Festival zoekt een webmaster voor hun website. Een (semi-)professioneel IT-er of website bouwer zou ideaal zijn, omdat we mogelijk later nog wat aanpassingen aan de website willen laten doen. Maar anders gewoon iemand die handig met WP sites is.

Want in eerste instantie gaat het om op korte termijn updaten van de site en wat tekst of pagina's toevoegen. De huidige is feitelijk nog die van 2019 en dus van voor Corona, dus die moet nodig aangepast worden.

Of het festival op 4 en 5 september door kan gaan is natuurlijk nog niet bekend, dus of er vele hoeft te gebeuren dit jaar is nog onduidelijk. Maar meer dan af en toe een uurtje hoeft het naar verwachting sowieso niet te kosten.

Net als de crew zoeken we iemand die dit voor de lol doet; een "beloning" is in de vorm van tickets voor het festival en een masterclass ofzo is er natuurlijk wel.

Wie kan dit en heeft zin om te helpen? Stuur dan even een pb.

P.S. Ik weet niet zeker of dit de juiste rubriek is voor de post, hopelijk OK hier :)
0 x

Terug naar “Festiviteiten, evenementen en proeverijen (NaT) agenda en aankondigingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten