WhiskyBluesEvent-Wijchen zondag 29 oktober

Als er iets op de rol staat is dit de plek om dat te communiceren. Van een driedaags jaarlijks festijn tot een eenmalige club- of slijterij-Nosing and Tasting. Na afloop worden evenementen met commentaar verplaatst naar hieronder.
richardtimmers
Senior
Senior
Berichten: 103
Lid geworden op: 09 Jan 2014, 20:22

WhiskyBluesEvent-Wijchen zondag 29 oktober

Ongelezen berichtdoor richardtimmers » 11 Aug 2017, 08:28

Barrels & Masterclasses
Tijdens het Whisky Blues Event zijn er dit jaar maar liefst vier verschillende proeverij barrels;
Single Malt Barrel, Bourbon-Tennesse Barrel, Ultimate Barrel en een Mixed Barrel. Elke barrel bestaat uit een selectie van 10 whisky’s.
Als u een toegangskaart heeft voor een barrel kun u ook gratis deelnemen aan één van de vijf masterclasses. Deze worden gegeven door Marcel van Roessel van Whiskybus. Tijdens de masterclass wordt het distillatieproces verder uitgediept, komen de geheimen van de whisky in het algemeen voorbij of leert u wat bijzonder is aan een bepaalde whisky.

Whiskyteam
Wij van het Whisky team [ Richard, Niels en Marie-José] spreken jou taal. Of je nu sinds kort whisky drinkt of juist een doorgewinterde kenner bent. Ook wanneer je niet weet wat je zoek, helpen we je de whisky’s te vinden welke het beste bij jou smaak passen. Er is tenslotte een grote variëteit van whisky’s op de markt met grote prijsverschillen. Wij proberen u met onze kennis er ervaring hier wegwijs in te maken.

Locatie
Het Whisky Blues Event wordt gehouden in Wijchen, bij Verploegen party- en congrescentrum. Een vertrouwd adres, want dit is ook de thuisbasis voor onze reguliere proeverijen. Verploegen party- en congrescentrum beschik naast een twee tal grote feestzalen over een groot aantal cursus – en trainingsruimtes welke uitermate geschikt zijn voor de verschillende masterclasses op zondag 29 oktober. Daarnaast wordt de innerlijke mens niet vergeten. Eetcafé Vrienden [onderdeel van Verploegen party- en congrescentrum] heeft een uitgebreide kaart met zeer schappelijke prijzen. Zondag 29 oktober kunt u ook de speciale Dramburger bestellen met vanzelfsprekend een heerlijk glaasje Whisky erbij.

Muziek
‘Whisky and the Blues’ is een veel gehoorde uitspraak die de echte whisky en blues fans wel als muziek in de oren klinkt. Zondag 29 oktober tijdens het Whisky Blues Event vermaakt de bluesband “In My Tree” uit Oss en omstreken ons met onvervalste blues.
Ze zijn begonnen als songwriting duo, maar inmiddels uitgegroeid tot een zeskoppige band. Na de release van hun album, begin 2013, is In My Tree een band gaan formeren om de songs live ook in vol ornaat tot hun recht te laten komen. Gewapend met bassist, drummer, toetsenist en gitarist gaat In My Tree sindsdien de planken op. Kortom alle ingrediënten aanwezig om een sfeervolle middag te beleven.

Wij verwelkomen u graag als gast op zondag 29 oktober tijdens het Whisky Blues Event.

Slainthe: Richard, Niels, Marie-José, Marcel

http://WWW.WHISKYBLUESEVENT.NL

Tickets: http://WWW.O-TICKETS.NL
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.
0 x

richardtimmers
Senior
Senior
Berichten: 103
Lid geworden op: 09 Jan 2014, 20:22

Re: WhiskyBluesEvent-Wijchen zondag 29 oktober

Ongelezen berichtdoor richardtimmers » 11 Aug 2017, 08:32

Dit jaar zal er tevens voor de eerste keer een festival botteling verkrijgbaar zijn.
Er zijn slechts 24 flessen beschikbaar, en er zijn al enkele flessen besteld.Slainthe: Richard
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen te bekijken van dit bericht.
1 x


Terug naar “Festiviteiten, evenementen en proeverijen (NaT) agenda en aankondigingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten